culicompany
Culitainment
Slider
Image is not available
Live Cooking

Tijdens uw opening, tuinfeest, borrel, of op elke denkbare locatie treft u onze chefs achter deze mooi gedecoreerde kookeilanden.
Op deze zeer compleet uitgeruste kookeilanden maken onze chefs met gemak heerlijke hapjes en de meest waanzinnige walking dinners onder de ogen van uw gasten.
Van heerlijke charcuterie plankjes tot de meest hippe voorgerechtjes, de variaties op live cooking zijn oneindig.
Wij leggen uw gasten in de watten met onze ongedwongen service en voorzien uw gasten van een hapje en drankje die aan onze kookeilanden zijn bereid. “ live cooking “ is een ware eyecatcher voor uw evenement.

Slider
Food Experience

In de loop der jaren hebben wij een succesvol concept gecreëerd waar wij veel ervaring in hebben opgebouwd. Zo geven wij kookdemo’s in grote winkelcentra, waar onze chefs hapjes maken voor het winkelende publiek. Kijken en proeven!


Regelmatig geven wij kook workshops waar uw gasten in bijvoorbeeld een winkelcentrum tekst en uitleg krijgen over de kunst van het koken en presenteren van gerechten. Ook demonstreren we op een leuke manier de tips en tricks van de professionele keuken. Dit kan des gewenst met bekende koks zoals Pierre wind.

Image is not available
Slider
Image is not available
Kook Demo

Vaak zijn dit kookdemonstraties van specifieke producten, waarvan u als opdrachtgever wilt dat er meer aandacht voor wordt gegeven. Als er een nieuwe vestiging wordt geopend van b.v. een supermarkt laten wij zien hoe je producten uit deze vestiging smakelijk bereidt en leuk presenteert. De ingrediënten worden dan door deze supermarkt geleverd. Wij laten u en uw klanten alle mogelijkheden zien. Product presentatie op het hoogste niveau.


Live-cooking, is een leuke vorm van "culitainment"

Slider