Kookworkshop

Met uw hele team, vrienden of collega’s koken op uw locatie.

Onder leiding van zeer respectabele Chef-koks gaat u eerst met z’n allen het culinaire avontuur aan. Zelf koken op het hoogste niveau. Hoe leuk kan dat zijn?

Wij hebben de beschikking over speciaal door ons ontwikkelde mobiele kookeilanden waarmee we op iedere gewenste plek in Nederland een kookworkshop kunnen organiseren voor gezelschappen van 50 tot circa 500 personen. Bel ons voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Wij, van CuliCompany, kiezen samen met U, een thema welke centraal zal staan voor de gehele avond. Wij stellen samen met u een menu samen en onder het genot van een hapje en goed glas wijn gaat u met z’n allen aan de slag. Wij zorgen voor de kookeilanden, potten en pannen en desgewenst een bedrukte sloof met uw eigen quote of bedrijfslogo.

Zelf pasta’s maken, sauzen creëren, kreeftensoep maken om enkele voorbeelden te geven. Wat zou u denken van een gebraden eendenborst met een saus van salie, aardappeltaart en gebraiseerde witlof of een ijsparfait met amandelen, maanzaadjes en kersen als dessert?

Als alle voorbereidingen zijn gedaan gaat u aan tafel en van de gerechten genieten die u zojuist hebt gekookt. Gegarandeerd succes van een culinaire top avond!

CuliCompany – Perfect will be just fine!

Geef een reactie