Locaties

De Van Nelle Ontwerpfabriek.

Van Nelle fabriek

De Van Nelle Ontwerpfabriek is een bijzonder en industrieel monument met wel 10.000 m2 in gebruik voor evenementen. Waar Van Nelle vroeger koffie, thee en tabak verwerkte vinden nu evenementen plaats. En of het nu gaat om een modeshow, een vergadering, een tentoonstelling, een brainstormsessie of een meerdaags event voor duizenden bezoekers: met wel 13 verschillende zalen kan hier alles!

De Arendshoeve.

Arendshoeve

Arendshoeve, “the Garden of Amsterdam” is een verrassend groene, flexibele en stijlvolle botanische tuin midden in de hectische Randstad. Door middel van planten en plantenwanden kunnen er kamers gecreëerd worden voor grotere (tot 1000 personen) maar ook voor kleinere gezelschappen (vanaf 10 – 15 personen). De locatie kan gebruikt worden voor alle doeleinden, zowel zakelijke als feestelijke evenementen. Voor een symposium, seminar, beurs, congres en ook voor een diner of receptie is the Garden of Amsterdam een uitermate originele locatie. De akoestiek is erg goed en er is mogelijkheid tot totale verduistering waardoor een presentatie goed gehouden kan worden en waardoor ook een romantische sfeer ontstaat. De catering wordt altijd door topcateraars uitgevoerd. Arendshoeve is gelegen aan de Ringvaart, op 5 km afstand van luchthaven en treinstation Schiphol en treinstation Hoofddorp. Ook is er ruime parkeergelegenheid voor de deur. Sinds november 2011 is het tevens mogelijk een IJstheater dinershow op de duurzame ijsbaan Antactica (in de locatie) te boeken.

De Glazenzaal.

De Glazenzaal

Aan de rand van het Haagsche centrum, tegenover het Malieveld, ligt een locatie die met recht uniek te noemen is. Tussen de voormalig Portugese Synagoge en een statig 18e eeuws grachtenpand aan de Prinsessegracht ligt de Glazen Zaal. Een oorspronkelijk binnenplein, overdekt met een glazen dak. De gevel van de voormalige Portugese Synagoge, één van de mooiste synagogen van ons land, is als blijvend ‘decor’ in de zaal opgenomen. Onder het glazen dak en de deels glazen wanden wanen uw gasten zich buiten en onder een blote hemel tijdens bijvoorbeeld een ontvangst, diner, of plenaire bijeenkomst. De Glazen Zaal is een officiële trouwlocatie, en tevens een schitterende locatie om een aansluitende receptie te laten plaatsvinden. Bij mooi weer biedt ook de rustieke achterplaats een schitterend decor om onder eeuwenoude kastanjes te recipiëren. De Glazen Zaal ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig, onder andere onder het Malieveld. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van de Glazen Zaal.

Museum Meermanno.

Museum Meermanno

Museum Meermanno | Huis van het boek, het oudste boekenmuseum ter wereld, is gevestigd in een sfeervol woonhuis dat in de 19de eeuw werd bewoond door Baron van Westreenen van Tiellandt (1783-1848). Het 18de-eeuwse woonhuis werd na diens dood verbouwd tot museum. Het is nu mogelijk diverse ruimtes van het museum te huren voor vergaderingen, recepties, boekpresentaties, lezingen e.d. Niet alleen het sfeervolle pand met prachtige tuin, maar ook de centrale ligging van het museum en de direct aangrenzende uitvalswegen maken het museum tot een geliefde locatie. Ieder evenement of het nu om een partij, seminar, vergadering of receptie gaat, is te combineren met een rondleiding en/of workshop. Er zijn verschillende karakteristieke zalen en een prachtige Franse siertuin voor uw zakelijke of feestelijke bijeenkomst.

Zoomie food & drinks.

Zoomie food & drinks

Zoomie food&drinks is onderdeel van Golf centrum Noordwijk en biedt een unieke reeks aan mogelijkheden. Ontbijt, lunch, diner, vergaderen, trouwen en natuurlijk golfen! Kom eens geheel vrijblijvend op ons grote, gratis parkeerterrein staan en geniet van een kop koffie op het terras met fantastisch uitzicht over de Golfbaan en de polder. Laat U verrassen door de diversiteit aan mogelijkheden dat ons enthousiaste team kan verzorgen. Een Golfbaan is echt niet meer de koude” bekakte “omgeving van vroeger, het is leuk, veelzijdig en sportief tegelijk.

Geef een reactie