Filosofie

Omdat u altijd op zoek bent naar originele suggesties voor uw lunches, diners, ontvangsten en bedrijfsevenementen, hebben wij gemeend om onszelf opnieuw “uit te vinden”. Daarom vanaf vandaag: Culicompany. Met alle vertrouwde diensten, compromisloze kwaliteit en warme dienstverlening die u wellicht al van ons kent in een fonkelnieuw modern jasje én met nieuwe culinaire concepten.
Daarvoor doken we in de meest spraakmakende kookboeken van de wereld, bezochten we tal van toonaangevende restaurants om de essentie te vatten van de hedendaagse top cuisine en kregen we inzichtelijk waar de doelgroep die “alle evenementen al heeft meegemaakt”, nu en in de komende jaren, enthousiast voor zal warm lopen.
U bent altijd in ontwikkeling, dus wij ook. Ik kan u namens mijn hele team maar één ding zeggen: we staan te popelen om u ons nieuwe concept binnenkort voor te schotelen: origineel, met culinaire precisie en gastvrijheid. Wij mikken op een plekje op uw shortlist. En zouden het zeer waarderen als u het ons gunt, om voor uw eerstvolgende event een culinair concept te mogen presenteren.

Geef een reactie