Catering

Catering

Sit-down dinner

Met elkaar lang tafelen aan mooie ronde of lange prachtig gedekte tafels dat is waar het om draait bij een sitting diner. Sjieke bloemdeco, onberispelijk wit linnen, schemerlampjes, sfeervolle kandelaars, gepersonaliseerde menukaartjes.  

Of super trendy aan hoge tafels met stijlvolle strakke aankleding. Heerlijke wijnen uit Montepulciano of een Amarone uit Valpolicella. Natuurlijk alles afgestemd op de diverse gerechten zodat de ware smaakbeleving tot stand komt.

Dankzij ons gevoel voor gastvrijheid, oog voor detail en de persoonlijke touch laten wij een blijvende herinnering achter bij u en uw gasten.

Contact opnemen

Catering

Walking Dinner

Een walking diner is een ideale manier om uw gasten te ontvangen op een meer losse en informele sfeer. Wij serveren mooie verfijnde gerechtjes die handzaam en van onberispelijke kwaliteit zijn. Gezellig informeel diner aan hoge tafels en leuke zithoekjes om ongedwongen te kunnen genieten van het beste van beide, borrel en dineren.

Contact opnemen
Ontdek de mogelijkheden bij Culicompany

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Catering

Live Cooking

Ervaar de fusie van culinaire kunst en live entertainment met Culicompany's Live Cooking. Onze professionele chefs maken ter plaatse smakelijke amuses en elegante walking diners, allemaal vanuit onze prachtig versierde kookeilanden die van alle gemakken zijn voorzien. Dit is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een interactieve ervaring die iedereen zal bijblijven.

Contact opnemen

Catering

Food Station

Bij Culicompany zijn onze Food Stations synoniem voor een zintuiglijke ervaring die entertainment met gastronomische excellentie verbindt. Terwijl uw gasten zich vermengen, bereiden onze chefs direct voor hun ogen gastronomische meesterwerken. Elk stijlvol kookstation is ontworpen om te imponeren en nodigt uit tot een dynamische uitwisseling tussen chef en gast, voor een memorabele culinaire act.

Contact opnemen

Catering

Buffet

Verras uw gasten met het gemak en de variëteit van een Culicompany buffet. Ideaal voor een ongedwongen sfeer, onze buffetten serveren een reeks van zorgvuldig bereide, heerlijke gerechten die tot conversatie uitnodigen. Van kleine verzamelingen tot grote bijeenkomsten, wij zorgen voor een informele doch elegante setting, zodat u en uw gasten kunnen genieten van het samenzijn en uitstekende eten.

Contact opnemen

Catering

BBQ

Culicompany biedt een veelzijdige BBQ-service aan voor elk type evenement. Van interactieve live cooking sessies tot een uitgebreid BBQ-buffet, we passen ons aan uw wensen aan. Kies voor de persoonlijke aanpak van een chef die ter plaatse gerechten bereidt, of voor het gemak van een buffet waar uw gasten naar hartenlust van kunnen genieten.

Elke BBQ-beleving wordt zorgvuldig samengesteld om aan uw verwachtingen te voldoen. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een groots bedrijfsevent, wij zorgen voor een passende en smaakvolle invulling met kwaliteit en service in een ontspannen sfeer.

Contact opnemen

Catering

High tea

Culicompany verzorgt met plezier uw High Tea, perfect voor ieder die op zoek is naar een stijlvolle pauze of een bijzondere gelegenheid. Onze High Tea bestaat uit een selectie van fijne theeën gecombineerd met een assortiment van huisgemaakte zoetigheden en hartige hapjes, traditioneel of met een moderne twist.

Wij streven ernaar om van uw High Tea een ontspannen en genotvolle ervaring te maken. Of het nu gaat om een gezellige middag met vrienden of een elegante verzameling voor een speciale viering, Culicompany's aandacht voor detail en liefde voor gastvrijheid zorgen ervoor dat uw bijeenkomst onvergetelijk wordt.

Contact opnemen

Catering

Lunch catering

Culicompany verzorgd dagelijks lunches in en rond Den Haag, dat zijn musea, overheidsinstellingen en kantoorlocaties.

Onze bezorgservice zorgt ervoor dat uw bestelling tijdig en zorgvuldig wordt afgeleverd, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een interne vergadering, een extra drukke werkdag of welverdiende pauze, wij verzorgen de beste broodjes, lekkerste sandwiches of een heerlijke 3 of 4 gangen uitgeserveerde lunch.

Onze broodjes worden met zorg en vakmanschap bereid, met alleen de meest verse ingrediënten. Van klassieke sandwiches tot creatieve combinaties, we bieden een scala aan opties om aan alle smaken en voorkeuren te voldoen. Dieetwensen en allergieen behandelen wij uiteraard met de grootste zorg.

Dankzij ons gevoel voor gastvrijheid, oog voor detail en de persoonlijke touch laten wij een blijvende herinnering achter bij u en uw gasten.

Contact opnemen

Events

Vergader service

Een nieuwe service die Culicompany biedt is de vergaderservice. Als u geen tijd heeft om zelf de vergadering voor te bereidende qua food en drinks, dan doen wij dat graag. Wij zetten uw tafels in de juiste opstelling, zorgen voor de aankleding met verse koffie en thee, gekoelde frisdranken, fris bronwater, petitfourtje, koekjes, notitieblokken, pennen, alles wat nodig is om uw vergadering net dat beetje meer te geven dan gewoonlijk. U kunt zich volledig richten op uw vergadering, wij ontzorgen, bieden service en ruimen alles weer op.

In de pauze kunnen wij voor een simpele of uitgebreide lunch zorgen.Vergadert u aan het einde van de dag dan kunnen wij uiteraard een goede maaltijd of een aangeklede borrel aanleveren.

Dankzij ons gevoel voor gastvrijheid, oog voor detail en de persoonlijke touch laten wij een blijvende herinnering achter bij u en uw gasten.

Contact opnemen

Heeft u nog Vragen? Bekijk onze Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen?  Neem contact op

Contact

Neem direct contact op

Bedankt, uw aanvraag in in behandeling. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oops! Er is iets mis gegaan...