Events

Events

Borrels & Recepties

Culicompany stemt de invulling van uw borrel of receptie precies af op uw voorkeuren. Of u nu kiest voor een formele zakelijke setting of een ontspannen informele sfeer, onze diensten variëren van een vaste bar tot rondgaande plateauservice door ons gastvrije personeel.

Wij leveren een assortiment aan hapjes dat aansluit bij uw evenement, van klassieke snacks tot culinaire creaties die ter plekke worden bereid op een kookeiland. Met onze toewijding aan gastvrijheid en oog voor detail zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.

Contact opnemen

Events

Bruiloften Catering

Culicompany maakt van uw bruiloft een culinair hoogtepunt. Elke liefdesviering verdient een feestmaal dat net zo uniek is als het paar zelf. Wij begrijpen het belang van deze dag en zorgen ervoor dat de catering naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en thema. Van een elegante ontvangst met champagne en verfijnde hapjes tot een uitgebreid diner of een informeel buffet; elk detail wordt met zorg en aandacht voorbereid.

Wij streven ernaar om elk aspect van uw bruiloftscatering onberispelijk uit te voeren, zodat u zich kunt richten op het vieren van uw speciale dag. Met Culicompany aan uw zijde zijn de gastronomie en sfeer in ervaren handen, zodat u en uw gasten zich kunnen overgeven aan het moment en de liefde die gevierd wordt.

Contact opnemen

Events

Openingen, Exposities & conferenties

Culicompany transformeert de opening van exposities en conferenties in een stijlvolle culinaire gelegenheid. Onze diensten weerspiegelen de innovatie en creativiteit van uw tentoonstelling of de professionele sfeer van uw kantoorruimte. Van delicate canapés tot elegante drankjes, wij zorgen ervoor dat elke hap en slok bijdraagt aan de ervaring van uw gasten.

Wij begrijpen dat de opening een cruciaal moment is dat de toon zet. Daarom streven we ernaar de essentie van uw merk of kunstwerk tot uitdrukking te brengen door onze catering. Laat Culicompany's deskundigheid in evenementen uw opening verheffen tot een onvergetelijk evenement.

Contact opnemen

Events

Beurzen, Conferenties & Presentaties

Culicompany brengt een nieuwe dimensie aan uw beurzen, conferenties en presentaties met professionele en stijlvolle catering die het karakter van uw evenement versterkt. Of het nu gaat om een interactieve beursvloer, een educatieve conferentie of een belangrijke bedrijfspresentatie, onze catering is ontworpen om uw gasten te voorzien van verfrissende pauzes en smaakvolle momenten die de dialoog en het netwerken bevorderen.

Contact opnemen

Events

Feestelijke eerste paalhandeling & Pannenbier

Culicompany verheft traditionele bouwrituelen zoals de feestelijke eerste paalhandeling en het pannenbier tot memorabele momenten. Wij begrijpen het belang van deze mijlpalen in uw project en bieden catering die deze speciale gelegenheden de erkenning geeft die ze verdienen. Van hartige snacks tot verfrissende drankjes, onze cateringdiensten zijn afgestemd op de sfeer van uw evenement, of het nu gaat om het vieren van de start van een bouwproject of het markeren van het bereiken van het hoogste punt.

Contact opnemen

Heeft u nog Vragen? Bekijk onze Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen?  Neem contact op

Contact

Neem direct contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.