Over Culicompany

Culicompany

Wie we zijn

Wij , Culicompany, is Bas Verkuylen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij grote cateraars en toonaangevende hotels werd het in 2007 tijd om een eigen Cateringbedrijf op te richten. Door de jaren heen uitgegroeid tot een mooi volwaardig bedrijf met uiteenlopende opdrachten zowel kleine als grote.

Persoonlijke aandacht is waar het bij ons om draait.Elke aanvraag, offerte en niet te vergeten factuur is met de grote zorg in eigen beheer. Organiseren en flexibiliteit staan bij ons voorop. Het vertrouwen dat de opdrachtgever ons geeft is bij ons in goede handen. Wij werken met een vast team van enthousiaste vakbekwame mensen.

Dankzij ons gevoel voor gastvrijheid, oog voor detail en de persoonlijke touch laten wij een blijvende herinnering achter bij u en uw gasten.

Werkwijze

Iedere aanvraag behandelen wij met grote zorg en veel enthousiasme. Wij kijken graag samen met de u naar het pakket van wensen om zo alle puzzelstukken in kaart te brengen.

Met die informatie gaan wij gericht aan de slag om tot een voorstel en een begroting op maat te komen.

Locatie

Het uitkiezen van de juiste locatie is niet altijd even makkelijk. Vaak komen wij pas in beeld als de locatie al gekozen is, maar natuurlijk kunnen wij u hierbij ook helpen.

Als ervaren cateraar denken wij graag mee over de invulling van alle facetten voor goede catering partij. Ook zijn wij bij diverse locaties preferred cateraar Renbaan Duindigt & het Meermanno museum.

Budget

Onze missie is om voor ieder budget een aanbod te doen dat naadloos aansluit op uw wensen.

Hierbij staan kwaliteit en duurzaamheid van onze diensten en producten voorop.

Het verkrijgen van een budgetindicatie zorgt daarom voor een efficiënte voortgang van het offertetraject.

Ontdek de mogelijkheden bij Culicompany

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Een culinaire ervaring

Catering op maat

Culicompany creëert een unieke culinaire ervaring, afgestemd op uw evenement. Onze gerechten verrassen en inspireren, van intieme diners tot grote partijen. Elk menu is zorgvuldig ontworpen om uw bijeenkomst onvergetelijk te maken.

Meer informatie
Van groot tot klein

Feesten & Events

Van feesten en openingen tot bruiloften en meer, wij leveren culinaire creaties die elk event memorabel maken. Onze gerechten, zowel vernieuwend als inspirerend, zijn perfect afgestemd op de sfeer van uw gelegenheid.

Meer informatie