culicompany
Culinair
Slider
Image is not available
Live Cooking

Culitainment is culinair en entertainment in één, Tijdens de borrel op uw evenement of op elke gewenste locatie bereiden onze chefs de heerlijkste amuses en walking diners voor uw gasten. Het “live cooking” gebeurt aan onze mooie gedecoreerde kookeilanden die van alle gemakken zijn voorzien om alle culinaire hoogstandjes in goede banen te leiden. Kortom een leuke interactie met de gasten en een echte eyecatcher.

Slider
Walking Diner

Een walking diner is een ideale manier om uw gasten te ontvangen op een meer losse en informele sfeer. Wij serveren mooie verfijnde gerechtjes die handzaam en van onberispelijke kwaliteit zijn. Gezellig informeel diner aan hoge tafels en leuke zithoekjes om ongedwongen te kunnen genieten van het beste van beide, borrel en dineren.

Image is not available
Slider
Image is not available
Sitting Diner

Met elkaar lang tafelen aan mooie ronde of lange prachtig gedekte tafels dat is waar het om draait bij een sitting diner. Sjieke bloemdeco, onberispelijk wit linnen, schemerlampjes, sfeervolle kandelaars, gepersonaliseerde menukaartjes. Of super trendy aan hoge tafels met stijlvolle strakke aankleding. Heerlijke wijnen uit Montepulciano of een Amarone uit Valpolicella. Natuurlijk alles afgestemd op de diverse gerechten zodat de ware smaakbeleving tot stand komt.


Voor onze chefs is een ding belangrijk, dat is u en uw gasten verrassen met de allerbeste gerechten.


Dankzij ons gevoel voor gastvrijheid, oog voor detail en de persoonlijke touch laten wij een blijvende herinnering achter bij u en uw gasten.

Slider
Shared Dining

Sharing is Caring is een populaire vorm van dineren, heerlijke verfijnde gerechtjes klein van voormaat om te delen en veel verschillende smaken te proeven. Heel sfeervol en gezellig.


En ideaal voor grote groepen. Dankzij ons gevoel voor gastvrijheid, oog voor detail en de persoonlijke touch laten wij een blijvende herinnering achter bij u en uw gasten.

Image is not available
Slider
Image is not available
Borrel box of lunch box

De Borrel box van Culicompany is een selectie van overheerlijke culinaire voorgerechtjes en uitgebreide Charcuterie geserveerd op stoere borrelplanken. Deze planken zijn geschikt voor elke gelegenheid en elke locatie, we komen ze graag bezorgen.


Ook bezorgen we in het kader van de maatregelen Covid vrije lunchbox, heerlijke vers afgebakken broodjes, verse sapjes, fruitsalades, gezonde groene salade.


Geserveerd in mooie duurzame catering dozen waar alles per stuk is verpakt.

Slider