.

Live cooking

Een feest verzorgd door Culicompany is op zich al een feest. Live Cooking voegt daar nog een extra dimensie aan toe! De lekkerste gerechten en culinaire hapjes worden voor het oog van uw gasten bereid, met onze mobiele trendy kookeilanden die speciaal gemaakt zijn voor het live berijden op welke plek dan ook, de kookeilanden zijn altijd stijlvol gedecoreerd, kortom een mooie eyecatcher op uw event.

Tonijnbar 7 hapjes € 17.50 pp 

Op dit kookeiland worden heerlijke culinaire tonijn pinchos bereid. Wij decoreren het kookeiland met grote cilinders met witte rozen of tulpen, een mooie grote RVS koeler waar de kersverse tonijn op ijs ligt, de sashimi wordt direct uit de tonijn gesneden door onze chefs. Verder staan er op het kookeiland mooie kleine serviesjes, waarop onze chefs de hapjes op serveren.

Het menu 

Een torentje van tonijn creme van avocado, oystersaus, shiso en een gebakken kwartel eitje.

Sashimi van tonijn Soja sesam saus en gember.

Carpaccio van tonijn Ruccola en een koekje van Parmezaan.

Gegrilde tonijn met een pittige tomaten-koriander salsa

Sushi van tonijn geserveerd in een glaasje met avocado, komkommer, wakamé salade en geroosterde nori

Tonijn tataki Met een sesam yoghurt dip en kroepoek van zeewier, gereserveerd in een tonijn blikje  

Pittige pasta van verse tonijn Ruccola en Parmezaan in een bamboe puntzakje geserveerd

Bijpassende garnituren Wasabi, wakemé, gember, sesamzaadjes,

IMG_2691